Bucharest Tourism Info Point

Adaugă la favorite
Bucharest Tourism Info Point

Spațiul punctului de informare, amenajat în stil clasic, stil ce pune în valoare interioarele, fascinează prin maniera sofisticată. Acest stil, emblematic pentru curțile regale și saloanele aristocraților, și-a găsit locul firesc și la parterul unui imobil din zona Parcului Cișmigiu – Strada Ion Brezoianu, care găzduiește Punctul de Informare Turistică al Bucureștiului – Bucharest Tourism Info Point.

În acest spațiu, personalizat pentru punctul de informare turistică, care se încadrează în tematica București – Micul Paris, îi așteptăm cu drag pe turiștii din toate colțurile lumii, pentru a savura împreună mirajul capitalei europene, București.

Toți cei care vor poposi în București vor primi prin intermediul Bucharest Tourism Info Point informații utile pentru un sejur de neuitat, locațiile numeroaselor terase ademenitoare, cafenelor, restaurantelor și magazinelor bucureștene, și vor descoperi misterele orașului, tezaurul său turistic, pe care noi îl ținem ascuns informațional, în spațiul din Str Ion Brezoianu nr 15, tezaur pe care abia așteptăm să vi-l dezvăluim, dragi turiști!

Aptitudini

Postat pe

26/01/2020

Program:

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Telefon:

40372 991 880

Recomandă:

[Total: 0   Average: 0/5]